user_mobilelogo

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m vrijdag: 10.30-18.00

Zaterdag: 10.30-17.00

Zondag: gesloten


Buiten de openingstijden ook op afspraak mogelijk!
Tel: 06-53686292

Creatieve single reizen

Wil je ook creativiteit op vakantie?
Denk dan ook eens aan: creatieve single reizen

Workshops

Een 'gouden' idee: zelf je eigen sieraad ontwerpen én maken! Voor iedereen die het leuk vindt om in een dagdeel kennis te maken met het edelsmeden en te proeven van dit ambacht organiseert Mano Design in haar atelier regelmatig in groepjes van maximaal vijf personen workshops.
De deelnemers maken onder vakkundige begeleiding van Marian hun eigen sieraad in zilver. Speciale vaardigheden zijn niet vereist.


"Een glanzend eindresultaat is gegarandeerd. Uiteraard in een informele sfeer, onder het genot van een versnapering. Interesse?"

  • Workshop edelmeden kost € 85 per persoon
  • Tijdstip: op reservering van 11:00 tot 17:00 uur
  • Aantal deelnemers: minimaal 4/ max 5 personen
  • Inbegrepen: lunch met broodjes en koffie of thee
  • In de prijs is ook het zilver inbegrepen, maximaal 15 gram. (normaal gesproken genoeg voor een ring)
    Je mag onder mijn begeleiding zelf solderen en uiteraard neem je je sieraad mee naar huis
  • Meer info/ reserveren tel: 06-53686292

 workshop01workshop02

De bedoeling van zo'n dag is dat je kennismaakt met het vak.... En wie weet ga je het zo leuk vinden dat het je hobby of zelfs je vak wordt!

Collectie Annemiek Roumen

Annemiek (Tegelen 1952) groeide op in de geur van olieverf. Haar vader was een kunstenaar die met gouaches, aquarellen en olieverfschilderijen vele malen heeft geëxposeerd en prijzen won. Na haar studie pedagogiek bekwaamde Annemiek zich aan de kunstacademie Maastricht in textiele werkvormen en keramiek. Spelen met vorm en kleur bracht ze ook tot uitdrukking in tuinontwerpen, maar later vooral in het onderdeel van de beeldende kunst waar ze haar kleurgevoel het meest expressief kon uitdrukken: het schilderen van impressies en gevoelens.

Ze heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld om portretten te schilderen met het paletmes in expressieve kleuren. Daarbij houdt ze rekening met de kleurvoorkeuren van de geportretteerde. Annemiek is moeder van twee zonen, Rutger en Maarten. Ze woont in Maastricht, werkt en exposeert in haar atelier aan huis.

 

img01